Nogometaši U-14 nogometnog kluba ”Mladost 1930 ” Čađavica prvaci su Županijske nogometne lige skupina Slatina – Orahovica

Mladim čađavačkim nogometnim nadama dodijeljen je pehar od Županijskog nogometnog saveza koji im je uručio načelnik Općine Čađavica, Mirko Romčević, a medalje svim igračima uručio je predsjednik NK ”Mladost 1930” Josip Piskać koji je ujedno održao i kratak govor u kojemu se zahvalio svojim igračima i igračicama na trudu i osvojenom prvenstvu. Također, zahvalio se Općini i načelniku Rončeviću na financijskoj podršci.

– Izuzetno sam ponosan na ovu generaciju, a ponajviše što su ova naša djeca primjer lijepog ponašanja na terenu, ali i izvan njega. Mi u klubu djecu, osim nogometu, učimo lijepom i korektnom ponašanju, što nam se vratilo na najljepši mogući način, osvajanjem prvenstva na što sam izuzetno ponosan. Hvala voditeljima, trenerima naših mlađih uzrasta, Mariu Caru i Ivici Iveru Vukaloviću, bez kojih ovaj rezultat ne bi bio postignut – rekao je predsjednik “Mladosti 1930″ Čađavica, Josip Piskać. (www.icv.hr, adf; Foto: JP)

[g-gallery gid=”461073”]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content