HRVAT U ENGLESKOJ: Nije me briga, riskirat ću batine, ali bit ću u svetom dresu danas

Božidar Kovač, Hrvat koji živi i radi u Engleskoj, javio nam se telefonom i prenio nam euforiju prije današnje utakmice. Ističe kako je atmosfera vrlo nabrijama, kao i u Hrvatskoj i već danima svi samo govore o današnjoj utakmici. Ističe kako mu je žao što danas neće moći slušati legendarnog Dragu Ćosića kako komentira utakmicu jer će utakmicu gledati na BBC-u.

-Atmosfera je vrlo nabrijana, Englezi su ludi za nogometom i željno iščekuju prolazak Engleske reprezentacije u finale. Na većini mjesta, glavna tema je nogomet, svi pričaju o tome. Glavna im je krilatica It’s coming home, to im ‘diže perje’ – priča nam Božidar.

Euforija je strašna, no koliko god željno iščekuju utakmicu toliko su i skeptični prema ovoj mladoj momčadi, procjenjuje.

-Ono što sam primijetio je da vlada i određena nevjerica prema ovoj njihovoj momčadi, možda isto koliko i njihova arogantnost da će pobijediti. Unatoč euforiji, svjesni su da im je momčad mlada i da se u biti nisu ni nadali da će dospjeti tako visoko – ističe Božidar K.

36913443 1576936389095961 3021383027423969280 n

Engleska je ozbiljno shvatila današnju utakmicu, smatra, vrijeme će stati za sve drugo.

Justin Timberlake noćas ima koncert u Londonu, dogovorio je da će prije svog koncerta na velikom ekranu biti prijenos utakmice. Sve je usmjereno na utakmicu protiv Hrvatske.

– Danas ih imamo, nije bitno kako, iz igre ili penala, nebitno ali imamo ih. Nije me briga ako ću nakon utakmice dobiti batine, kada prošetam u svetom dresu – uvjeren u pobjedu Vatrenih poručuje Božidar. (www.icv.hr., ip, foto: privatni arhiv B. Kovač, Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content