Pekare Dergez osvojile malonogometni turnir “Korija 2018.”

Danas je u Koriji odigran tradicionalni malonogometni turnir „Korija 2018.“ Sunčano popodne izmamilo je mnogo ljubitelje malog nogometa na igralište gdje je svoje snage odmjerilo pet ekipa. Na turniru su sudjelovale ekipe Pekare Dergez, Caffe bar Trenk, Badel 1862, Mladost i Mravoklopi. Utakmice su se igrale na dva terena, poluvrijeme je trajalo 15 minuta. Turnir je započeo s međusobnim razigravanjem ekipa “svako sa svakim”. Posljednje plasirana ekipa je ispala, a četiri ekipe koje su ostale igrale su polufinalne utakmice. Bolje ekipe plasirale su se u finale, a timovi koji su izgubili polufinalne dvoboje igrali su utakmicu za treće mjesto.

Rezultati polufinalne utakmice:
Pekare Dergez – Trenk 4:1
Badel 1862 – Mladost 3:3 – nakon penala 6:5

Utakmica za treće mjesto:
Caffe bar Trenk – Mladost 4:3

Finale:
Pekare Dergez – Badel 1862 3:2

U velikom finalu današnjeg turnira svjedočili smo spektakularnoj utakmici. U čvrstoj i muškoj borbi koja se vodila ponajviše na sredini terena u prvih deset minuta inicijativu je imala ekipa Pekare Dergez, no unatoč nešto većem posjedu rade kardinalne greške u obrani koje dovode ekipu Badela 1862 u prednost s 2 gola, na odmor se odlazi sa rezultatom od 0:2 za Badel 1862.

U drugom poluvremenu utakmica je još žustrija i obiluje brojnim čvrstim duelima s obje strane. Nakon nekoliko minuta igre u nastavku Badelov golman u suradnji sa svojim defenzivnim igračem odigrava pas koji Dergezov igrač presijeca te smanjuje rezultat na 1:2. Nakon zabijenog gola Dergezi kreču agresivnije, te poravnavaju rezultat odmjerenim udarcem iz slobodnjaka s 15-tak metara. Šok za domaćina događa se nekoliko minuta prije samog kraja susreta, kad gostujući igrač okrunjuje agresivniju igru svoje ekipe trećim zgoditkom i potvrđuje pobjedu.

Ekipe su za osvojena mjesta dobile prigodne nagrade i pehare. (www.icv.hr, ip)

[g-gallery gid=”467675″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content