Čestitka predsjednika Županijske skupštine VPŽ Mirana Janečića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić uputio je prigodnu čestitku:

-Dragi žitelji Virovitičko-podravske županije, u nedjelju proslavljamo pobjedu kojom su hrvatski branitelji prije 23 godine oslobodili okupirane dijelove Republike Hrvatske i na taj način osigurali teritorijalnu cjelovitost naše domovine. Pobjeda je to kojom su nam utkali temelje slobode i demokracije i obvezali nas na rast, razvoj i osiguranje prosperiteta za sve stanovnike Republike Hrvatske. Dostojno im iskažimo poštovanje i vječnu hvalu ističući zastavu Republike Hrvatske.

Svim stanovnicima naše Virovitičko-podravske županije, a posebice hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih hrvatskih branitelja, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content