FOTO – 1.ŽNL: Bušetina pobijedila Slogu iz Zdenaca

Nogometaši Bušetine na svom su terenu igrali protiv Sloge iz Zdenaca. Obje momčadi su izmijenile igrački kadar i pokazale da svojom kvalitetom pripadaju u 1. ŽNL. Rezultat utakmice bio je 2:1 za domaćina.

Utakmica je započela odmjeravanjem snaga na terenu uz nešto veći posjed Bušetine. Gosti su na kontre i brzance na krilnim pozicijama radili velike probleme bušetinskoj obrani. Iz jedne takve kontre gosti postižu lijep pogodak kojeg realizira David Bušljeta.

Akcija za izjednačujući pogodak pokrenuta je preko boka uz brzi prijenos domaćih veznih igrača, opasnost se seli na protivničkih 16 metara, Janko Brlas leđima okrenut golu dobro gradi loptu i daje za Klasića koji neometan, odmjerenim udarcem izjednačava rezultat (1:1).

Domaćin nakon postignutog pogotka diže tempo igre. Vrši pritisak na gostujuću obranu te lopta završava u korneru. Oštar ubačaj iz kornera u auto-gol posprema igrač Sloge. Domaćin na krilima povoljnog rezultata dolazi do još par zicera koje ne realizira.

Na utakmici je bilo 250 gledatelja koji su imali prilike gledati pravu „mušku“ utakmicu, vrlo borbenu i izjednačujuću. Želja za pobjedom vidjela se kod obje momčadi.

-Utakmica je bila prava, prvenstvena, dinamična. Imali smo određenu prednost do 50. minute. Da smo realizirali još jednu šansu, možda bi utakmica otišla na našu stranu. Ovako je zaslužena pobjeda domaćina, čestitamo domaćinima i idemo dalje u nove pobjede – rekao je trener NK Sloge iz Zdenaca, Zoran Mandić.

Trener Bušetine, Željko Janeš čestitao je gostima na odigranoj utakmici i poželio sreću u daljnjem natjecanju.

-U konačnici smo bili bolji, dosta toga smo promašili. Za prvu utakmicu u višem rangu čestitam svojim dečkima i mislim da smo na dobrom putu koji smo si zacrtali – rekao je Janeš.

Igrač utakmice je Ivan Topić iz ekipe NK Bušetine 1947.

Suci:Dragan Trupina, Dario Šantić, Maja Ferić.

Strijelci: Antonio Klasić, Bušljeta David, Jurlina Danijel (ag). (www.icv.hr, ip, foto:I.Popović)
[g-gallery gid=”475176″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content