Pijan usred tjedna: Biciklist u Špišić Bukovici napuhao 2,96 promila u 8 ujutro

Broj prometnih nesreća na našim prometnicama sve je veći, ali ni to nesavjesne vozače ne potiče na veću opreznost prilikom sudjelovanja u prometu, posebno kad je riječ o alkoholu. Prošlog je tjedna policija imala “pune ruke posla” upravo s alkoholiziranim vozačima. Zaustavili su 31 vozača kod kojih su alkotestiranjem utvrdili prisutnost alkohola u organizmu. Čak tri prometne nesreće prošlog su tjedna uzrokovane zbog alkohola, a tri osobe zbog alkohola su i uhićene.

Alkoholni rekorder tjedna ovoga puta dolazi iz Špišić Bukovice, a riječ je o 49-godišnjem biciklistu. Naime, policija ga je zaustavila na Bukovičkoj cesti rano ujutro, u četvrtak u 8:30 sati, te je napuhao čak 2,96 promila.

S obzirom na broj prometnih nesreća na našim cestama i broj vozača koje policija pijane zatekne za volanom, još je i čudo što ozlijeđenih u prometu nema više. Što je potrebno da se nesavjesni vozači otrijezne i više ne sjedaju pijani za volan tek je potrebno otkriti, prije nego bude prekasno. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content