ROKOVO 2018. ODRŽANA JE ULIČNA KOŠARKA U SAMOM CENTRU GRADA I najmlađi odigrali svoje prve ulične korake

U organizaciji Košarkaškog klub Virovitica, održana je ulična košarka u samom centru grada. U tri konkurencije nastupilo je devet ekipa, koje su sa svojim vršnjacima igrale u formaciji 3 na 3 na jedan koš.

U konkurenciji do 11 godina nastupile su četiri ekipe, koje su u međusobnim susretima odlučivale o ukupnom poretku. U žestokoj konkurenciji četvrto mjesto osvojila je ekipa Negro (Dino Zubić, Dorijan Čori i Roko Berlančić). Koliko je bilo napeto u borbi za prva tri mjesta govori i krajnji rezultat, prve tri ekipe su imale jednak omjer pobjeda i poraza (2:1). No na kraju je presudila koš razlika i to su najbolji bili Orlovi (David Smiljanić, Samuel Smiljanić i Luka Farkaš). Drugo mjesto zauzeli su Wariorsi u sastvu Antonio Tunić, Josip Šiško i Fran Jeremić, dok su treći bili Lakersi, Gabrijel Kečkiš, Arijan Kečkiš i Gabrijel Denić.

Konkurencija do 13 godina, natjecanje je završila sa sve tri ekipe na postolju. Prvo mjesto zauzeli su Tigrovi (Ivan Mucak, Luka Zidar, Filip Olujić) koji su bili bolji od svojih protivnika u obje utakmice. Stepenicu niže i jednu pobjedu manje imala je ekipa PMS u sastavu Samuel Prevedan, Toni Gverić i Antun Pušić. I treće mjesto pripalo je ekipi Zeus koja je nastupila u sljedećem sastavu Gabrijel Blažević, Duje Roko Kalaš i Luka Bukvić.

U revijalnom susretu mladići do 17 godina odigrali su međusoban susret gdje su se susrele ekipe Vilice i Žlice. Zrno bolji bili su Domagoj Tkalčec, Dominik Kasa i David Bunjevac, članovi ekipe Žlica, dok su drugo mjesto zauzeli Luka Žubrinić, Domagoj Matanić Roko Ključec i Ivan Žubrinić članovi Vilice. (www.icv.hr, foto: I.Popović, KK Virovitica)

[g-gallery gid=”474345″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content