ROKOVO 2018. Ženski rukometni turnir: Zrinski iz Čakovca prvi, Lavice treće

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigran je 14. ženski rukometni turnir ROKOVO 2018. Ove godine na turniru su sudjelovale ekipe: Zrinski iz Čakovca, Bjelovar i domaće ekipe Tvin – Virovitica.

U prvoj utakmici domaće igračice desetak minuta su uspješno parirale prvoligaškom sastavu Zrinskog. Nakon toga gošće ubacuju u višu brzinu i uvjerljivo pobjeđuju. U drugoj utakmici mlade Bjelovarčanke pružile su Zrinskom otpor u prvom dijelu, ali u nastavku su ih Zrinskice iskontrirale i uvjerljivo svladale.

Treća utakmica donijela je sraz Tvin Virovitice i Bjelovara. Domaće igračice su povele 2:0 i stale što koriste gošće i preuzimaju kontrolu utakmice i vode sve do kraja. U nekoliko navrata virovitičke Lavice približile su se na tri-četiri gola zaostatka. Nakon toga slijedi niz pogrešaka i gošće su ponovno imale sigurnu prednost.

-Uvijek volim doći u svoj rodni grad u kojemu sam rukometno i životno odrastao. Igrački smo najbolji, pa smo osvojili prvo mjesto. Turnir nam je poslužio da se nakon prvog dijela priprema rastrčimo, što smo i učinili. Noge su nam još teške, ali smo svoje ciljeve ostvarili – rekao je Virovitičanin na klupi Zrinskog Goran Mrđen.

-Ovaj turnir je bio idealan u ovoj fazi priprema, da se djevojke rasterete od teških treninga. Da malo osjete loptu i dobiju motiv za daljnje treninge. Zrinski je puno bolji od obje ekipe, dok smo mi bili podjednaki s puno pogrešaka zbog umora- izjavio je trener Bjelovara Dario Obran.

Rezultati:

TVIN VIROVITICA – ZRINSKI 12:34
ZRINSKI – BJELOVAR 35:22
TVIN VIROVITICA – BJELOVAR 11:17

Za Tvin Viroviticu su igrale: Devald, Blažević, Oštrić 1, Jezerčić, Veršec 1, Bardić, Lukačević, Hudoletnjak 14, Dujmović, Biuk, Medved, Zupčić 2, Prpić, Deskar 2, Miklić, Blažev 3 i Grgić.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”473828″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content