3. ŽNL U skupini Zapad vodeći Podravec; u skupini Istok nakon pobjede u derbiju Dinamo sam na vrhu

Na terenima županijskih trećeligaša odigrano je 4. kolo u obje skupine.

U skupini Zapad, derbi kola igrao se u Bačevcu gdje je domaća Brana ugostila Podravec iz Dinjevca. Tvrda utakmica u prvom poluvremenu nije dala naslutiti konačnog pobjednika, na predah se otišlo rezultatom 1:1. U nastavku je Podravec  ubacio u “veću brzinu” i postigao dva pogotka, te zgrabio puni plijen na teškom gostovanju. Konačan rezultat 1:3. Ovom pobjedom Podravec je zasjeo na vrh ligaške ljestvice sa 9 osvojenih bodova.

Rezultati:

Sloga Dugo Selo – Stara Brezovica 3:3, Brana Bačevac – Podravec Dinjevac 1:3, Kladare – Otrovanec 2:0, a utakmica u Detkovcu između domaćeg Slavena i Aršanja nije odigrana.

capture2 Custom 4
foto: znsvpz.hr

U skupini Istok derbi kola igrao se u Josipovu gdje je domaći Dinamo ugostio Meljane. Iako su gledatelji očekivali “napetu” utakmicu, dogodilo se sasvim suprotno. Domaćin je ušao furiozno u utakmicu i do poluvremena imao prednost 2:0. U nastavku postiže još dva zgoditka za konačnih 4:0. Ovom pobjedom Dinamo se odvojio na vrhu i jedini je klub u obje skupine koji ima četiri uzastopne pobjede i osvojenih maksimalnih 12 bodova.

Rezultati:

Vaška – Krčevina 0:4, Dinamo Josipovo – Meljani 4:0, Grabić – Plavi Jugovo Polje 0:6 i Orešac – Slavonac 1:0.

capture3 Custom
foto: znsvpz.hr

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content