4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica na domaćem terenu protiv Čazme traži nova tri boda

U subotu, 15. rujna u 4. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica snage na terenu će odmjeriti ekipe NK Virovitice i NK Čazme. Utakmica počinje u 16 sati. Domaćinima nedostaje nekoliko ključnih igrača, no to ih neće spriječiti u tome da pobjede i uzmu nova tri boda.

U subotu, 8. rujna nogometaši Čazme odigrali su 3. kolo protiv ekipe NK Garića, a utakmica je završila bez pobjednika 0:0.

– Novi smo u ligi i još se prilagođavamo na jače utakmice. U Virovitici očekujemo teško gostovanje ali se nadamo pozitivnom rezultatu – rekao je trener NK Čazme Borislav Bošnjak.

Ekipa Virovitice u subotu, 8. rujna gostovala je kod Dinama iz Predavca, utakmica je završila rezultatom 2:2.

– O samoj ekipi ne znamo puno, međutim igramo na domaćem terenu, cijeli tjedan se pripremamo za tu utakmicu. Iako nam zbog kartona nedostaje Krešimir Crvenka i Sandi Kovač, te još nekoliko igrača zbog poslovnih obaveza, smatram da imamo dovoljan kadar igrača, naročito naših juniora, koji mogu i moraju odigrati utakmicu puni motiva i dokazivanja, te pobijediti i uzeti 3 boda. Vjerujemo u pobjedu i vjerujemo jedni u druge – rekao je trener NK Virovitice Samuel Spudić. (www.icv.hr, ip, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content