DAN BEZ POGINULIH U PROMETU U srijedu u Suhopolju prezentacija postupanja žurnih službi u slučaju prometne nesreće

Na inicijativu TISPOLa – mreže prometnih policija država Europe i ove se godine po treći puta organizira Europski dan bez poginulih u prometu. Riječ je o projektu EDWARD čiji je cilj smanjenje stradavanja sudionika prometnih nesreća, posebno smrtnog stradavanja.

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko – podravske tako će se sutra (srijeda) uključiti u ovaj projekt vršenjem pojačanog nadzora prometa u cilju suzbijanja najtežih prometnih prekršaja sukladno prostorno – vremenskoj ugroženosti i uz maksimalno angažiranje policijskih službenika te korištenje tehnike i opreme.

Isto tako, u Suhopolju na parkiralištu ispred Općine Suhopolje sutra u 9.30 sati, održat će se prezentacija postupanja u slučaju prometne nesreće s nastradalom djecom za polaznike Dječjeg vrtića Suhopolje i učenike Osnovne škole Suhopolje. Organizatori su PU virovitičko-podravska i Autoklub Virovitica. Sa svojim radom djecu će upoznati HGSS, vatrogasci, HAK, hitna pomoć i policija. (www.icv.hr; foto: arhiva, ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content