DOM ZDRAVLJA VPŽ Izgradnjom bazena, Slatina će postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu Hrvatske

U zgradi Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije u Slatini, u tijeku su radovi na izgradnji novog bazena za fizikalnu rehabilitaciju. Građevinski dio radova je gotovo završen, ostaje još postaviti tuševe i izgraditi svlačionice, te potom, finiširanje, odnosno postavljanje keramike oko i u bazenu.

– U budućnosti će se ovdje u Slatini moći rehabilitirati bolesnici s postoperativnih zahvata, ali i svi oni čija rehabilitacija zahtjeva oporavak u vodi. Zahvaljujući ovom bazenu u Slatini, rasteretit će se „pritisak na toplice“, a oni koji trebaju ići u njih, više neće morati čekati i mjesecima na red već će rehabilitaciju moći obaviti i u Slatini – podcrtao je ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ivica Fotez.

IMG 8794 Custom
foto: K. Toplak

Bazen, veličine 8,5 x 5 metara, gradi se sredstvima Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Virovitičko-podravske županije i uz sufinanciranje Grada Slatine. Kada se završi, Slatina će postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu Hrvatske.

(www.vpz.hr)

IMG 8791 Custom
foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content