FOTO Održana sjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije; usvojen program rada za 2019. godinu

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, održana je 3. sjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Tom prilikom predsjednica Savjeta Melita Ilakovac prezentirala je županu Igoru Androviću i pročelnici Ureda župana, Jasni Abramović, aktivnosti koje su odrađene od srpnja do rujna ove godine, kao i Program rada za 2019. godinu koji je i na sjednici jednoglasno usvojen.

Članovi Savjeta mladih sudjelovali su u brojim aktivnostima kao što su organiziranje vršnjačke parlaonice u Virovitici, sudjelovanje na Početnoj konferenciji za projekt po nazivom „LAGAam – Lokalna akcijska grupa – aktivni mladi“, prigodno obilježavanje Međunarodnog dana mladih, sudjelovanje na prvoj radionici radne skupine za reviziju Strategije ljudskih potencijala Virovitičko – podravske županije.

IMG 1037 Custom
foto: K. Toplak

Održan je i prvi sastanak s predstavnicima Zavoda za javno zdravstvo „Sveti rok“ Virovitičko-podravske županije, a koji je vezan za projekt „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“.

Program rada za 2019. godinu obuhvaća niz različitih aktivnosti od kojih će se zadržati neke od dosadašnjih kao što su organiziranje panel rasprave s mladim poduzetnicima, obilježavanje međunarodnog dana mladih, organiziranje humanitarnih aktivnosti i drugo. Neke od novih aktivnosti su održavanje sjednice svih savjeta mladih osnovanih na području općina i gradova na području Virovitičko – podravske županije, sudjelovanje u projektu „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“, organiziranje foto izložbe, obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Grada Vukovara i Međunarodnog dana nenasilja…

IMG 1065 Custom
foto: K. Toplak

(www.vpz.hr)

IMG 1029 Custom
foto: K. Toplak
IMG 1023 Custom
foto: K. Toplak
IMG 1104 Custom
foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content