FOTO Slatinčani ”hodali do zdravlja”

Danas (subota) je u Slatini provedena aktivnost Nacionalnog programa Živjeti zdravo pod nazivom Hodanjem do zdravlja na kojoj je sudjelovalo pedesetak hodača. Polazak i završetak hodanja bio je u Parku 136. slatinske brigade. Hodanju slatinskim ulicama braće Radić, Matije Gupca, Dobriše Cesarića, J.J. Strossmayera, Vladimira Nazora, Kolodvorska, N.Š. Zrinskog, kralja Zvonimira, Potočani, grofa J. Draškovića, Papučka, Ante Kovačića… vodile su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Tomislava Medvedović, Nikolina Tamaš, Veselka Čubelić, i Mirta Drokan.

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko-podravske županije su Zavod za javno zdravstvo Sv. Rok VPŽ kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatine.

S ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja, te stjecanja navika redovitog tjelesnog vježbanja svake subote provodit će se aktivnost organiziranog i stručno vođenog hodanja ulicama grada Slatine. (www.icv.hr, adf)[g-gallery gid=”481052″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content