Skupština tvrtke Flora Vtc: Očekuje se raspisivanje natječaja za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada koji će biti podijeljeni korisnicima

U petak, 28. rujna održana je Skupština društva Flora Vtc na kojoj je usvojeni Izmjena Plana poslovanja i Plana nabave za 2018. godinu, kao i Rezultat poslovanja za period od 1. svibnja do 31. kolovoza prema kojem je za navedeni period ostvarena dobit od 1.364.606,98 kuna.
Na skupštini je, između ostalog, riječi bilo i o nabavi spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

Grad Virovitica je u suradnji s Florom Vtc i Razvojnom agencijom VTA pripremio prijavu te iskazao interes za količinu i vrste spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Sada se čeka raspisivanje natječaja u sklopu kojeg će jedinicama lokalne samouprave spremnici biti isporučeni te potom podijeljeni korisnicima, rekao je gradonačelnik Virovitice i predsjednik Skupštine Flore Vtc Ivica Kirin.

Direktor tvrtke Željko Iharoš naglasio je kako je u tijeku i izrada projektno-tehničke dokumentacije za sortirnicu i kompostanu. Natječaj je najavljen za kraj godine, a prema najavama prvo bi trebao biti objavljen za sortirnicu te potom kompostanu. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content