Virovitički dragovoljci i ove su godine sudjelovali na Memorijalnom susretu u Peterancu

Foto: J. Perović

Dragovoljci, UHBDDR-a podružnice Virovitičko-podravske, 50. samostalnog bataljuna Virovitica i Vukova iz Taborišta, prisustvovali su VII. Memorijalnom susretu hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata u Peterancu.

Foto: J. Perović

Pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, prošlog je vikenda u Vatrogasnom domu u Peterancu održan VII. Memorijalni susret hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Podružnice Koprivničko-križevačke županije, Ogranak Peteranec.

Foto: J. Perović

Memorijal je održan u sjećanje na hrvatske branitelje Miroslava Blažeka, Željka Hojsaka i Dražena Takača, natjecalo se u nekoliko sportskih disciplina, a održan je i prigodni kulturno-umjetnički program. Okupilo se preko 300 branitelja i njihovih obitelji iz cijele Hrvatske, a najuspješniji pojedincima i ekipama na kraju su podijeljeni pehari i medalje.

Foto: J. Perović

Dragovoljci iz Virovitičko-podravske županije tradicionalno sudjeluju u velikom broju na ovom Memorijalnom susretu pa su i ove godine proveli ugodan dan sa svojim suborcima iz cijele Hrvatske u ugodnom druženju i sportskim aktivnostima. (www.icv.hr, jp)

Foto: J. Perović