ŽUPANIJSKI DERBI PRED VRATIMA Virovitica planira Slatinčanima priuštiti teško poslijepodne

U sklopu šestog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, na sportsko rekreacijskom centru Vegeška u Virovitici, u subotu, 29. rujna igra se županijski derbi. Domaći nogometaši ugostit će Slatinu.

U ligi koja broji 14 klubova, Virovitica se nalazi na 6. mjestu nakon pet odigranih kola sa osvojenih 8 bodova što je odličan rezultat jer vodeći Tehničar iz Cvetkovca ima 13 bodova i nije odmaknuo predaleko. Slatina ima dva boda manje od Virovitice i “drži” osmu poziciju.

Kada bi u obzir uzeli samo međusobne susrete iz prošle sezone Slatinčani definitivno ne bi imali pravo na optimizam jer su izgubili u obje utakmice, a da pritom nisu postigli niti jedan pogodak. U Virovitici je domaća ekipa slavila 5:0, a u toj su utakmici poentirali braća Kovač i Nikola Suvajac. Na gostovanju u Slatini društvo s Vegeške također je upisalo 3 boda, rezultat je bio 0:2.

Ove sezone u Slatinu je pristiglo 10-ak novih igrača, a gostujući trener Damir Pemper posložio je ekipu koja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

– Protekle sezone u obje su nas utakmice nadigrali. Mi smo ljetos pojačali svoj igrački sastav i očekujem neizvjesnu utakmicu – najavio je derbi D. Pemper.

Ovog tjedna trener domaće momčadi Samuel Spudić registriran je kao igrač, te će imati priliku pomoći svojim igračima, ne samo svojim savjetima s klupe, već i u igri.

-Respektiramo Slatinu, uglavnom znamo skoro sve jedni o drugima. Bit će to jedna tvrda utakmica sa puno ispitivanja. Mi smo se dobro pripremali ovaj tjedan za njih, imamo pozitivan niz iza sebe i nadamo se da će se taj niz i nastaviti. Slatina ima dobre pojedince i dobrog trenera međutim, igramo na domaćem terenu pred svojom publikom i dat ćemo sve od sebe da napravimo pozitivan rezultat i da zadovoljimo naše navijače – poručio je S. Spudić.

Jedno je sigurno, očekuje nas uzbudljiva i za gledatelje atraktivna utakmica, a ne sumnjamo da će se na tribini tražiti mjesto “više”.

Početak utakmice je u 16:00 sati.

(www.icv.hr, ts, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content