2. ŽNL Omladinac potvrdio jesensku titulu, prvi ovosezonski poraz miljevačke Mladosti

U devetom kolu 2. županijske nogometne lige, u skupini Zapad vodeći Omladinac iz Korije protutnjao je kroz Turanovac pobijedivši 7:0. Četiri zgoditka je dao Vedran Grubić, a dva Tomislav Škvarić. Jednom je precizan bio povratnik Vlaisavljević. Tom pobjedom Omladinac je potvrdio titulu jesenskog prvaka.

Drava je doživjela drugi uzastopni poraz na svom terenu. Bolji su bili Sokoli iz Milanovca rezultatom 3:2.

Sveti Đurađ pobjedom 5:1 odnio je tri boda iz Špišić Bukovice. Dva gola za goste dao je Dalibor Ladović, a dva Luka Funko.

Dinamo iz Kapele Dvora osvojio je bod na gostovanju u Gradini. Gosti su bili bliži punom plijenu, iako su veći dio utakmice odigrali s deset igrača. Motor Dinamove ekipe Mirko Iličić zbog ozljede morao je izaći iz igre, a na klupi nije bilo rezervnih igrača.

Gostujuće uspjehe upotpunila je Croatia iz Grabrovnice, koja je s 3:0 pobijedila u Podgorju domaću momčad.

U skupini Istok vodeća Mladost iz Miljevaca doživjela je prvi ovosezonski poraz. Izgubila je 2:1 na gostovanju u Ćeralijama.

Drugoplasirani Zrinski na svom terenu remizirao je s Mladosti iz Bakića.

Pobjedom 5:1 na gostovanju kod Tehničara u Cabuni Borova se približila vodećim momčadima.

DOŠK iz Dolaca s 5:0 pobijedio je Crnac na njegovom travnjaku.

Munja iz Velikog Rastovca odnijela je tri boda iz Kozica pobijedivši 3:2.

Rezultati devetog kola:

Skupina zapad:

Turanovac – Omladinac Korija 0:7, Drava Terezino Polje – Sokol Milanovac 2:3, Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Sveti Đurađ 1:5, Gradina –Dinamo Kapela Dvor 0:0 i Podgorje – Croatia Grabrovnica 0:3, dok je Mladost iz Vukosavljevice bila slobodna.

Skupina Istok:

Kozice – Munja Veliki Rastovac 2:3, Zrinski Nova Bukovica – Mladost Bakić 3:3, Tehničar Cabuna – Borova 1:5, Ćeralije – Mladost Miljevci 2:1 i Crnac – DOŠK Dolci 0:5.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content