VIDEO David Prajz iz Špišić Bukovice i njegov rolerski partner adrenalinskim nastupom oduševili u Supertalentu

Jeste li znali da David Prajz, član rolerskog dvojca koji je u nedjelju nastupio na Supertalentu, zapravo dolazi iz naše županije? Naime, ovaj roler koji iza sebe ima čak sedam prijeloma, rodom je iz Špišić Bukovice, a prije nekoliko godina preselio se u Zagreb. Zajedno sa svojim partnerom Tinom Hadžiomerspahićem u studio Supertalenta donio je adrenalin te nešto drugačije od onoga na što smo navikli u tom showu.

Uzbudljiv nastup, osobito ulazak kada su oba rolera u zaletu s pozornice skočila na podest na kojem se nalazi žiri, unio je i dozu straha među gledatelje, a osobito žiri od kojeg se nekoliko puta čuo uzvik “Jao!”, dok su izrazi lica govorili isto.

Iako mnogi smatraju da dečki nisu imali dovoljno prostora i prikladne uvijete u studiju da pokažu svoj talent extreme rollers, oduševili su i žiri i publiku “pobrali” pljesak, ovacije i četiri da.

Dečki zasluženo nastavljaju natjecanje u Supertalentu, jedva čekamo sljedeći adrenalinski nastup te im želimo puno sreće u daljnjem natjecanju. Sretno!!! (www.icv.hr, žđl)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content