ZDENCI: SPORTSKI SUSRETI Druženje i zabava umirovljenika iz Đurđenovca, Belišća i Zdenaca

Udruga umirovljenika Zdenci i ove je godine, u sklopu Dana općine, organizirala tradicionalne sportske susrete umirovljenika. Ove godine riječ je o trinaestim igrama koje su okupile umirovljenike iz Belišća, Đurđenovca i domaćina Zdenaca.

-Željeli smo nastaviti tradiciju ovih susreta, igara i druženja koje je okupilo više od stotinu članova umirovljeničkih udruga. Cilj je ponajprije bio druženje i zabava, a naravno i postići što bolje rezultate u igrama koje su organizirane u sklopu natjecanja. Po prvi puta sudionici natjecanja i druženja na ovim igrama bili su članovi MUH-općina Đurđenovac. U sklopu natjecanja organizirane su igre u šahu, beli i pikadu za muškarce i žene. Hvala svim sudionicima koji su došli, posebno hvala gostima iz Belišća i Đurđenovca i nadam se da su se svi ugodno osjećali u našoj sredini. Nama umirovljenicima su ovakvi susreti jedinstvena prilika da se vidimo, porazgovaramo, steknemo nova iskustva i nove prijatelje, a prije svega da se zabavimo i družimo. Hvala svim sudionicima, hvala općini Zdenci na pomoći u organizaciji i hvala svim članovima naše udruge koji su uložili ogroman trud u pripremi ovih sportskih susreta umirovljenika – rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Zdenci Vidica Kovačević.

0310umirovljenici 5

Po završenom natjecanju podijeljeno je ukupno 13 medalja, 5 zlatnih, 5 srebrnih i 3 brončane, od kojih je ekipa Belišća osvojila ukupno 5, zlatnu u beli i pikadu za muške, srebro u beli za muške i pikadu za žene te brončanu u šahu. Ekipa Đurđenovca osvojila je ukupno 3 medalje i to zlatnu u šahu, te brončanu u pikadu za žene i pikadu za muške.

Ekipa domaćina Zdenaca osvojila je 5 medalja. Oko vrata su stavili zlatnu u beli za žene i pikadu za žene, srebrnu u beli za muške i pikadu za muške i srebrnu u šahu. Nakon zajedničkog ručka za sve sudionike druženje je nastavljeno uz glazbu u vedrom i veselom raspoloženju. (www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

0310umirovljenici 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content