4. LIGA BJ-KC-VT Begović fantastično pogodio za vodstvo u Cvetkovcu, ali nije bilo dovoljno

U dvanaestom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače nakon pet utakmica bez pobjede gostovali su u Cvetkovcu, kod drugoplasirane momčadi lige, Tehničara.

Gostujući strateg Goran Bosilkovski odlučio se za dvije izmjene. Standardni vratar Hrvoje Zdelar i napadač Nikola Plavšić završili su na klupi za pričuve.

Od prvog sučeva zvižduka Pitomača je dominirala na terenu protiv prvog favorita lige. Gostujući nogometaši su propustili nekoliko odličnih prilika, od kojih je najbolju imao Milan Prlić. Domaći trener Roman Sović nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, te je u četrdeset trećoj minuti u igru uveo svog igrača za preokrete, iskusnog Krunu Jambrušića.

U posljednjoj minuti prvog dijela izvrsnim udarcem u same rašlje gostujući kapetan Ivan Begović doveo je Pitomaču u prednost, čime je okrunio gostujuću dominaciju.

U drugom dijelu kao da su na teren izašle neke druge momčadi. Rastrčani i raspucani domaćini, a dosta anemična i neprepoznatljiva Pitomača. Kruno Jambrušić s dva zgoditka, u pedeset drugoj i šezdeset šestoj minuti preokrenuo je rezultat i donio svojoj momčadi vrijednu pobjedu u borbi za naslon prvaka.

S druge strane Pitomača je doživjela treći uzastopni poraz.

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content