IZ GOSPIĆA S TRI ZLATA, SREBROM I BRONCOM Odličan uspjeh Karate kluba Virovitica na prvenstvu Hrvatske

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

Iz virovitičkog karate inkubatora, u kojem “sve u šesnaest” rade Maks Šenjug i Josip Škrablin, stižu neki novi klinci, neki koji bi mogli naslijediti Mirnu Šenjug, neki koji grad šećera i klompi neće držati na sportskoj margini. Iz Gospića, gdje se prošli vikend održavalo PH za mlađe uzraste, kata tim cicibana u sastavu Mario Židak, Matej i Ivan Devčić, osvojio je zlatnu medalju. Konkurencija? Kao da ih nije ni bilo. Klinci su “smazali” sve i popeli se na vrh.

karate klinci1 Custom

Isto su osvojile i mlađe učenice u sastavu Sandra Židak, Vanesa Elena Đurđević i Ivona Đurđević. Istodobno, u pojedinačnoj konkurenciji, Vanesa Elena Đurđević se dokopala zlata, dok je Sandra Židak osvojila broncu. Inače, u pojedinačnim konkurencijama Mario Židak je uzeo srebro. Na PH su još nastupile i Viktorija Elizabeta Đurđević i Mateja Vuković, ali, na žalost, nisu ostvarile zapaženiji plasman.

Ovo je plod našeg kvalitetnog rada koji svake godine daje izvrsne rezultate – kazao je Josip Škrablin, uz Maksa Šenjuga alfa i omega KK Virovitica.

karate klinci 5 Custom

Prošli se vikend održavao turnir Golden lige – Paris open na kojem je kata tim Virovitice u sastavu Mirna Šenjug, Valerija Vujčić i Maja Bendelja osvojio srebrnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Virovitičanke nisu ostvarile zapaženiji plasman. Ovaj vikend (nedjelja) s početkom od 9 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole održat će se treće (završno) kolo Lige sjeverozapadne Hrvatske. Biti će to sjajna prigoda svim ljubiteljima karatea da na djelu vide gotovo najbolje što se trenutačno nalazi na hrvatskom tatamiju.

Broj 2360, 21. studenoga 2003. godine

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content