PAPUK JESENSKI PRVAK 4. LIGE BJ-KC-VT Krsnik: “Svima od srca čestitam, hvala za divnu polusezonu”

Nogometaši orahovačkog Papuka jesenski su prvaci 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Ovaj vrhunski rezultat potvrdili su pobjedom u Garešnici kod domaćeg Garića s uvjerljivih 3:0. Pogotke su postigli Domagoj Ninčević, Benjamin Radinković i Marin Čavić. Trener Darko Krsnik bio je nakon utakmice presretan.

-Više nego zaslužena naša pobjeda, bili smo bolji tijekom cijele utakmice i držali sve konce igre u svojim rukama. Uz tri pogotka promašili smo niz prigoda, dok je s druge strane Garić imao nekoliko poluprilika, no naš vratar Mehmedi je bio siguran. Odlična utakmica za nas i potvrda naslova jesenskog prvaka – započeo je Krsnik te nastavio s izborom igrača utakmice.

-Najradije bih rekao da je momčad igrač utakmice, ali ako moram nekoga izdvojiti onda je to Marin Čavić koji je postigao pravi euro pogodak i još dodao asistenciju za pogodak – kaže Krsnik.

Igrač utakmice Marin Čavić, koji je ujedno i prvi jesenski strijelac lige, čestitao je svojim suigračima.

-Čestitam svim dečkima, igrali smo cijelu jesen kao ekipa i to je donijelo prvo mjesto. Sada na odmor, a na proljeće po naslov prvaka – rekao je Čavić. Papuk je napravio čudo u ovoj polusezoni u koju je krenuo s potpuno novom momčadi, s 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, a 9 je otišlo u druge sredine. Mnogi nisu vjerovali da Papuk može u gornji dom ljestvice, a kamoli na sam vrh, no vjerovao je trener Darko Krsnik.

-Doveli smo niz sjajnih igrača, Čavića, Šantića, Rukavinu, Ninčevića, ma zapravo sve koje smo doveli su opravdali naš izbor, od prošle sezone je ostala okosnica u likovima Bušljete, Radinkovića, Šimeka, Mehmedija, Krsnika, a kroz sezonu su nam se vratili Mimić i Podboj. Užitak je bilo raditi s ovom ekipom, sjajni momci koji su prije svega pokazali složnost, jedinstvenost, disali su jedan za drugoga kroz cijelu sezonu i uz kvalitetu koju neosporno imaju, rezultat jer morao doći. Svima im od srca čestitam, hvala vam za divnu polusezonu i siguran sam da zajedno možemo u još bolje proljeće, pokazati zašto smo na vrhu – u dahu je rekao Krsnik.

Papuku slijedi zasluženi odmor, pa onda zimske pripreme, o pojačanjima se još ne govori, kažu iz kluba ima vremena, važno je da zima prođe bez ozljeda i da svi spremni krenu u pripreme za proljeće. Zasigurno će i tribine na proljeće biti prepune jer su ovi dečki to itekako zaslužili, svojom igrom, zalaganjem na terenu i borbom za dres koji nose na sebi.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content