JAVNA TRIBINA Redovno održavanje platana i predstavljanje Zelenog katastra u utorak, 18. prosinca

U utorak, 18. prosinca u Gradskoj knjižnici i čitaonica Virovitica održat će se Javna tribina na temu upravljanja urbanim zelenilom u Gradu Virovitici, a govorit će se o redovnom održavanju platana te će ujedno biti predstavljen i Zeleni katastar grada Virovitice.

O redovnom održavanju platana, odnosno o primjeni metoda upravljanja starim stablima govorit će Fran Poštenjak, stručnjak za arborikulturu, urbano šumarstvo i šumarstvo. Konkretno, radi se o održavanju platana kod crkve sv. Roka.

Nakon predstavljanja metoda upravljanja starim stablima, Dražen Tomić iz osječkog Zavoda za informatiku predstavit će Zeleni katastar grada Virovitice koji je nedavno izrađen u cilju kvalitetnog upravljanja zelenim površinama. Svrha je upoznati građane s time što se nalazi u Zelenom katastru te kako ga mogu koristiti kako bi dobili željene informacije.

Nakon izlaganja projekta održavanja platana te predstavljanja Zelenog katastra, građani će imati priliku postaviti pitanja o navedenim temama. (virovitica.hr)
Grad Virovitica plakat javna tribina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content