Predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš zahvalio svima koji su pomogli provedbu i sudjelovali na 10. Hodočašću gospi Voćinskoj

Predsjednik Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, kao organizator 10. Hodočašća hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj održanog 13. prosinca, uputio je zahvalu svima koji su potpomogli provedbu i sudjelovali na hodočašću.

IMG 1431

– Iznimno sam zadovoljan ovogodišnjim hodočašćem, jer ovoliki broj hodočasnika još nismo imali. Došli su vjernici iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine, što me posebno veseli. Naši članovi dali su veliki obol u organizaciji i pripremi ovogodišnjeg hodočašća, i na tome im upućujem veliku zahvalu, jer odradili su odličan posao. Zahvalio bih se svima koji su pristigli iz svih dijelova Lijepe naše, od Dubrovnika do Vukovara, kao i našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine. Posebno bih pohvalio hodočasnike koji su pješke došli iz Virovitice, prehodavši 39 kilometara, predvođeni našim županom Igorom Androvićem, hrvatske branitelje Tomislava Koleca i Tihomira Tomekovića, poduzetnika Tomislava Denića, zamjenika gradonačelnika Virovitice Damira Marenića, kao i njihovu logističku potporu predsjednika virovitičke HVIDR-e Mirka Poljanaca i policijsku pratnju Roberta Perića.

48362179 1151913984974672 5760469592627478528 n

Također, posebna pohvala ide i dečkima koji su u Voćin pješke došli iz Četekovca, Ozrenu Rastiji, Slavenu Brunoviću, Vladi Lukacu, Siniši Ilešu, Davoru Brbotu, Božidaru Smokroviću, Kristijanu Knjižeku, Miroslavu Totu, Siniši Horvatu, Nikici Šporčiću, Marijanu Varjačiću, Martinu Nađu, Mariu Ptičeku, Alenu Grgiću, Mati Mesiću, Stjepanu Šebalju, Ivi Šuvaku i Zvonku Bordi. Isto tako, ovim se putem zahvaljujem svima koji su nam financijski, kroz sponzorstvo i donacije, pomogli kako bi ovo hodočašće prošlo onako kako i je, dostojanstveno i s puno pijeteta prema voćinskim žrtvama. Zahvala ide i vama, medijima, koji ste nas pratili i javnosti prikazali, kroz sliku i pisanu riječ, te video uratke, kako je bilo na jubilarnom 10. Hodočašću hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj – zahvalio se Mato Bubaš. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

IMG 1557

IMG 1425

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content