PREVENTIVNI PROGRAM Glazbeno scenskim događajem protiv svih oblika nasilja među mladima

U sklopu Preventivnog programa protiv svih oblika nasilja među mladima, Centar za socijalnu skrb Virovitica u suradnji s Gradom Virovitica poziva sve učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola da svojom prisutnošću sudjeluju u glazbeno scenskom događaju. Glazbeno scenski događaj održat će se u Kazalištu Virovitica u petak, 7. prosinca s početkom u 12 sati. Zvijezde glazbeno scenskog događaja su članovi Društva za promicanje glazbe – zvuk svjetlosti „Adastra“. Partneri u ovome projektu su Policijska uprava Virovitičko-podravska i OŠ Ivana Brlić Mažuranić te OŠ Vladimir Nazor

Osim učenika, svi su dobrodošli kako bi zajedno prepoznavanjem, zaustavljanjem i sprječavanjem nasilja, pružili djeci i mladima pomoć te im tako poslali poruku da je njihova dobrobit važna. Na taj način nastojat će se ukazati na društvo koje ne tolerira bilo koji oblik nasilja.

I zapamtimo, djeca se ne mogu sama suprotstaviti nasilju, već im našim sudjelovanjem i prisutnošću pokazujemo da nam je stalo. (www.icv.hr, lmh)

nasilje

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content