Razbijena arkada M. Medved, ozljeda N. Deskar i grube Garešničanke nisu zaustavile virovitičke rukometašice

U utakmici završnice kupa regije Sjever rukometašice Tvin Virovitice na svom terenu pobijedile su Garešnicu 35:28.

U prvom dijelu gošće iz Garešnice pružile su dostojan otpor. Tek nekoliko minuta prije odmora Lavice dolaze do šest zgoditaka prednosti, a na pauzu se odlazi rezultatom 19:14.

U drugi dio domaće igračice ulaze opušteno, što koriste agresivne gošće i dolaze u jednom trenutku na samo dva gola zaostatka 20:18. Trenerica Zdenka Premužić traži minutu odmora, budi svoje igračice. Nakon toga ulaze u svoj uobičajeni ritam i odlaze na nedostižnih 33:22. U igru ulaze sve igračice, a tada se u jednom napadu ozlijedila Nika Deskar.

MG 1249

Ozlijeđen joj je palac desne ruke. Prema prvim nalazima nije bilo lomova te vjerujemo da će se hrabra Nika brzo vratiti na teren. To je bio vrhunac grube igre gošći, koje su u prvom dijelu razbile arkadu Marije Medved. Ovom pobjedom virovitičke rukometašice su se plasirale među šesnaest najboljih ekipa u Kupu Hrvatske.

MG 1210

Kup natjecanje nastavlja se krajem veljače 2019. godine.

Tvin Virovitica: Devald 3+0, Hrvoić 5, Jezerčić, Veršec 2, Đud, Hudoletnjak 11, Maja Biuk 2, Medved 1, Zupčić 2 (1), Stjepanović, Prpić 1, Deskar 10 (2), Oštrić, Miklić 1 i Iva Biuk 9+1.

Trenerica: Zdenka Premužić.

Sedmerci: 4 (3); isključenja: 8 minuta (Hrvoić, Đud, Hudoletnjak i Miklić po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”497588″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content