SUHOPOLJSKA BOŽIĆNA AKCIJA Suhopoljčani udružili snage i prikupili namirnice, higijenske potrepštine i poklone za potrebite

Još je nekoliko dana do Božića, najveselijeg i svima najdražeg blagdana u godini. Članovi obitelji se vraćaju doma kako bi zajedno proslavili Božić, biraju se pokloni, dekorira se kuća, planira se Božićni ručak… a što ako to sve nije moguće ostvariti?

Svi znamo u kakvom se vremenu nalazimo, neke osobe s kojima dijelimo ovaj grad, ovo mjesto, neće imati veseo Božić. Obitelji slabijega materijalnoga stanja u nemogućnosti su priuštiti si bogati Božićni ručak. Upravo kako bi i njima uljepšali blagdane, Savjet mladih Općine Suhopolje i Općina Suhopolje udružili su snage te pokrenuli humanitarnu akciju po nazivom „Suhopoljska božićna akcija“.

IMG 4870 Custom

Prikupljale su se trajne namirnice i higijenske potrepštine, ono najpotrebnije za, barem malo, bezbrižniji Božić. Prikupljene namirnice jučer (ponedjeljak) su sortirali članovi Savjeta i volonteri. Pripremljeno je 16 paketa za obitelji slabijeg materijalnoga stanja. Ovu humanitarnu akciju upotpunila je i udruga KrEDA koja je prikupila i prekrasno zamotala božićne poklone za djecu kojim će im zasigurno izmamiti osmijeh na licu.

IMG 4848 Custom

-Zaista je važno osvijestiti si probleme našega društva i aktivno ih rješavati, to je bio cilj ove humanitarne akcije. Želja nam je bila prvenstveno pomoći starijim osobama, ali i obiteljima slabijega materijalnoga stanja – rekla je Ivona Bišćan, predsjednica Savjeta mladih Općine Suhopolje. Vrlo bogati i veliki paketi prepuni tjestenine, ulja, riže, brašna, mrkve, luka, slastica i higijenskih potrepština te pokloni za djecu, biti će ovih dana doneseni obiteljima u potrebi. (www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko Hock)[g-gallery gid=”498311″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content