ŽKK VIROVITICA Nika Gverić najbolja igračica i strijelac turnira, Margareta Cenger u prvoj petorci

U subotu, 22. prosinca, u Koprivnici je odigran 11. Međunarodni košarkaški turnir “Vrapčići”, na kojem su učestvovale djevojčice rođene 2009. godine i mlađe odnosno ekipe iz Mađarske i Hrvatske. Osim ekipe ŽKK Virovitica nastupile su košarkašice iz DKK Kanizsa iz Nagykanizse koja je već godinama u samom vrhu mađarske košarke te ekipe iz Zagreba, Varaždina i domaće ekipe iz Koprivnice.

Uz pomalo neočekivano osvojeno prvo mjesto odličnih Virovitičanki turnir je svakako obilježila mlađahna Nika Gverić koja je uz titulu najboljeg strijelca sa čak 59 postignutih koševa zaslužila i epitet najbolje igračice turnira. Kako je konkurencija na turniru bila više neko respektabilna očito je da se radi o velikom talentu virovitičke ženske košarke te ju već sada od milja zovu virovitičkom Danirom Nakić.

48403316 998058150385023 4752725700681662464 n Custom
foto: ŽKK Virovitica

Da bi se to i ostvarilo svakako će trebati još puno raditi, no Nikin svakodnevan dolazak na trening i velika volja su podloga da i tako nešto neće ostati nedosanjano. Uz nju i ostale igračice ŽKK Virovitice su pokazale iznimno znanje i talent te je u najbolju petorku turnira izabrana Margareta Cenger.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content