Župan Igor Andrović obišao radove na postavljanju poda u Sportskoj dvorani Marka Marulića u Slatini

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uz ravnatelja Srednje škole Marka Marulića, Darka Špoljarića, te tajnicu Sportske zajednice VPŽ, Dore Međimorec, obišao je radove na postavljanju poda u Sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina. Radi se o investiciji Virovitičko-podravske županije, vrijednoj 700.00,00 kuna, nakon koje će se postaviti nova podloga, koja će biti u bojama grada Slatine (plava i žuta).

Kada se krenulo s investicijom, očekivalo se kako će radovi biti ranije gotovi, no tek nakon što se skinuo stari pod, vidjelo se kako je temeljnu podlogu zahvatila vlaga. Građevinska struka je naglasila kako se podloga treba temeljito osušiti da bi se na nju stavljao novi pod, jer u suprotnom, ova investicija ne bi imala smisla i za koju godinu bi se pojavio isti problem.

Inače, Sportska dvorana u Slatini prošle godine je temeljito obnovljena. Zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji kao nositelju projekta, energetski je obnovljena dvorana, postavljena je nova stolarija, fasada, adaptirano je krovište, kompletno obnovljeni sanitarni čvorovi i svlačionice. Radovi su financirani sredstvima Virovitičko-podravske županije kao i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. (www.vpz.hr)

 

[g-gallery gid=”502894″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content