DVD Dinjevac proslavio 92. godišnjicu: Dodijelili medalje, uvjerenja i diplome članovima

Dobrovoljno vatrogasno društvo Dinjevac u subotu je proslavilo svoju 92. godišnjicu osnivanja. U sklopu proslave, održana je redovna izvještajna skupština na kojoj je zapovjednik Mato Bastalić podnio Izvješće o radu u 2018. godini te plan rada i financijski plan za 2019. godinu.

Tom prilikom podijeljena su Uvjerenja za stjecanje zvanja Vatrogasna mladež članovima: Ivanu Vlašić, Ivi Jovanović, Loreni Erhatić, Tei Deskar, Karlu Ratajec, Luki Vuri, Luki Kolenko, Filipu Golić, diploma za zvanje Vatrogasac Josip Kovačić, Ivan Deskar, diploma za zvanje Vatrogasac 1. klase Luka Šanjek.

Diploma za 10. godišnji uspješan rad u vatrogasnoj organizaciji kojom se potvrđuje pravo nošenja i isticanja vatrogasne spomenice: Mateji Bastalić, Heleni Erhatić, Adriani Vukšić, Petri Ratajec, Luki Šanjek, Silviji Bastalić, Mihaeli Bastalić, Mišelu Grlica, Antoniu Erhatić, Petri Ratajec.

 

52401110 2061997083850089 6656284785708630016 n

Diploma za 20. godišnji uspješan rad u vatrogasnoj zajednici kojom se potvrđuje pravo nošenja i isticanja vatrogasne spomenice: Davoru Šipek i Ivici Kovačić. Diploma za hrabrost i požrtvovnost na vatrogasnim intervencijama kojom se potvrđuje pravo nošenja i isticanja brončane vatrogasne plamenice: Mariju Vlašić i Marku Vukšić. Diploma za poseban doprinos zaštiti od požara i vatrogastvu kojom se potvrđuje pravo nošenja brončane vatrogasne medalje: Mati Bastaliću.

Ovo društvo kroz godinu sudjelovalo je na vatrogasnim natjecanjima s pet ekipa, izborili su odlazak na županijsko natjecanje, u svibnju proslavljen je sv. Florijan- zaštitnik vatrogasaca. Sudjelovali su također na tečajevima za vatrogasnu mladež, za zvanje vatrogasac, vatrogasac 1. klase i časnik. Također bili su domaćini Općinskog vatrogasnog natjecanja. Srećom, intervencija na požare u protekloj godini nije bilo. Sudjelovali su i na raznim vježbama i dežurstvima. (www.icv.hr)[g-gallery gid=”506317″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content