FOTO “Lino višebojac” oduševio Gornje Bazje: Pobjednici Laura Kiralj i Ivica Filaković

Popularno natjecanje učenika osnovnih škola u svojoj trinaestoj sezoni održano je u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju.

Malena sportska dvorana bila je prepuna natjecatelja, navijača i njihovih učitelja. Sve učenike i goste pozdravio je ravnatelj Saša Topić.

U glazbenom dijelu programa nastupile su navijačice drugog, trećeg i četvrtog razreda, mali kauboji iz prvog razreda, školski zbor i učenica osmog razreda Patricija Ribić s jednom pjesmom i literarnim radom.

IMG 7226 Custom

U natjecateljskom dijelu su sudjelovali predstavnici svih razreda u disciplinama: skok s mjesta, bacanje u koš, štafetno trčanje, skakanje u vreći, potezanje užeta i kazneni udarci u rukometu i nogometu. Na kraju su pobijedili i plasirali se u poluzavršnicu natjecanja učenik šestog razreda Ivica Filaković i učenica osmog razreda Laura Kiralj.

Za najbolje navijače su proglašeni učenici iz područne škole u Velikom Polju. Organizatori su pohvalili učenike da su imali dosad najviše navijačkih transparenata.

IMG 6855 Custom

Posebni gosti su bili mlade virovitičke sportske zvijezde, prvakinja Hrvatske u katama Sara Malčec i juniorski rukometni reprezentativac te član prvoligaša Viro Virovitice Luka Moslavac, a natjecanje je obišao i općinski načelnik Đuro Bukvić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”510178″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content