NK SVETI ĐURAĐ Mesić želi podići nivo igre i stvoriti jaku momčad za sljedeću sezonu

U sklopu izvještajno izborne skupštine Nogometnog kluba Sveti Đurađ, člana druge županijske lige Zapad održana je i prva službena prozivka. Trener seniorske momčadi Nikola Mesić okupio je svoje pulene te iznio plan i program priprema.

Cilj je svakako pojačati igrački kadar i ozbiljnije pristupiti treninzima te završiti sezonu u gornjem “domu” ligaške ljestvice. Klub pregovara s dva-tri igrača, a u kojem smjeru teku pregovori znat će se više narednih dana.

IMG 1364 Custom e1549546571558

Pripreme bi trebale početi 20. veljače, a već su dogovorene i četiri pripremne utakmice, sa županijskim prvoligašem Graničarom iz Okrugljače i županijskim drugoligašem Podgorjem, koje će se igrati u ožujku.

Klub je za proljetni dio sezone “bogatiji” i za nove trening-rekvizite, a planovi na “travnjaku” ovog županijskog drugoligaša u ovoj godini zaista su veliki.

IMG 4242 Custom

-U ovoj godini, osim već tradicionalnih memorijalnih turnira koje organiziramo svake godine, u planu je izgradnja bunara za navodnjavanje terena i postavljanje novih reflektora – poručio je na skupštini predsjednik kluba Ivan Ćavarušić.

(www.icv.hr, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content