FOTO Nogometaši Slatine počeli s pripremama, odradili prvi trening

Slatinski nogometaši, njih 21, jučer (subota) su službeno započeli s pripremama za proljetni dio sezone 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nakon prozivke u prostorima NK Slatine, odrađen je i prvi trening koji je vodio trener Damir Pepmer, a prisutni su bili i članovi Uprave kluba, tajnik Ilija Nikolić, potpredsjednik Miran Janečić i drugi.

nk slatina1

– Planiramo u ovom pripremnom razdoblju provesti 38 aktivnosti, među kojima je i devet utakmica. Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti odigrati svih devet pripremnih utakmica. Za sad imamo dogovoreno pet, a prva se igra sljedeću subotu u Lukaču. Što se tiče pojačanja, u prijelaznom roku pokušali smo dovesti igrače. No bio je problem oko istupnica iz klubova u kojima jesu.

Nismo puno inzistirali na dovođenju novih igrača, jer smatramo da imamo kadar igrača s kojim možemo napraviti rezultat bolji od onoga prošle polusezone. Imali smo dva transfera, Bubaš nam se vratio, a Vukomanović je otišao, što mi je žao, tako da nam je u biti igrački kadar ostao isti – rekao je trener Slatine Damir Pemper.

(www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”505289″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content