PRIPREME Virovitica protiv Pitomače, u Suhopolje stiže Dilj, Zdenka gostuje na Školskom vrtu

Ovog vikenda nogometni ligaši nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica, a očekuje nas nekoliko uzbudljivih susreta.

U subotu, 16. veljače u 14,30 sati na Laništu Rezovac ugošćuje Lukač 05. Obje momčadi su proteklog vikenda izgubile, a ovo im je prilika za prvu pobjedu.

U 15 sati na pomoćnom terenu stadiona Park u Suhopolju snage će odmjeriti dva četvrtoligaša, Virovitica i Pitomača.

U nedjelju, 17. veljače u 14,30 na stadionu Park u Suhopolju susret će odigrati domaći županijski prvoligaš i Dilj iz Vinkovaca, koji se uspješno natječe u prvoj županijskoj ligi Vukovarsko-srijemske županije. Obje momčadi nekad su bili uspješni drugoligaši. Dilj vodi trener Dejan Pavličić, a njegov brat Tomislav igra. Obojica su bili igrači Suhopolja. Kako se radi o klubovima iz različitih županija i ponovnom susretu velikih igrača, a prije svega velikih prijatelja Tole, Ibriksa, Dumenčića, Menegatija, Lončareka s braćom Pavličić očekuje nas pravi nogometni sraz kojeg vrijedi pogledati.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju u 15 sati domaći županijski prvoligaš Bratstvo ugošćuje Zdenku iz Velikih Zdenaca, člana prve županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije. Zdenka je vodeća momčad lige i želi se vratiti u 4. ligu Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Zdenku vodi virovitički trener Mile Grdić, a u ekipi igra nekoliko igrača s virovitičkog područja.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content