FOTO U Lukaču petarda, Virovitica slavila protiv Suhopolja, Borova srušila Rezovac na Laništu

U subotu, 9. veljače odigrano je nekoliko interesantnih pripremnih utakmica. U Lukaču je četvrtoligaš Slatina pobijedio domaćeg županijskog prvoligaša rezultatom 5:0. Dva zgoditka je postigao povratnik iz zdenačke Sloge, Matija Bubaš, a po jednog Luka Čubelić, Matej Kupres i Domagoj Jendrašić. Lukačani su imali nekoliko izglednih prilika koje nisu uspjeli realizirati. Idućeg vikenda Lukač 05 igra s Rezovcem, a Slatina gostuje u Donjoj Motičini.

Na pomoćnom terenu stadiona Park u Suhopolju igrala je vodeća momčad prve županijske lige Suhopolje i četvrtoligaš Virovitica. Uspješniji su bili gosti rezultatom 2:1. Zgoditke za Viroviticu su postigli Marin Đurđević i Krešimir Crvenka, dok je za domaće efikasan bio Zdenko Lončarek.

suhopolje Custom
foto: M. Mikolčić

U Rezovcu je domaći županijski prvoligaš izgubio od ambicioznog člana druge županijske lige Istok Borove 1:4. Zgoditke za Borovu su postigli: Darko Obžetić, Antun Stupar, Dalibor Ivanović i Ivan Krznarić (autogol) dok je za Rezovac efikasan bio Nino Harambašić.

pit 2 Custom
foto: D. Tkalčec

U Turnašici su pripremnu utakmicu odigrali četvrtoligaš Pitomača i županijski drugoligaš Turanovac. Pitomača je pobijedila 7:0. Zgoditke su postigli: Filip Škaro dva te Karlo Jakupec, Alen Jantol, Valentino Paradinović i Marko Rakijašić po jedan.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”506212″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content