Zahvaljujući čak tri virovitičke košarkašice na All Star-u kadetkinja, Regija Sjever pobijedila neprikosnoveni Podravac iz Virja

Virovitička ženska kadetska košarka sve više “upada” u oko košarkaških stručnjaka. To pokazuje i poziv za čak tri igračice u All Star kadetsku ekipu Regije Sjever.

Već i ta činjenica bila bi vijest za mlađahni virovitički košarkaški klub da sve tri igračice u navedenoj utakmici nisu odigrale odličnu tekmu. Prvo ime Virovitičanki bila je Marta Grbac koja je u veliku pobjedu nad neprikosnovenim košarkašicama Podravca iz Virja ugradila čak 14 koševa.

Uz bok su joj bile Mia Šiljković, koja je uz osam koševa upisala i pet skokova, dok je skakački bila raspoložena Lucija Vargović te sedam puta uspješno skočila i uhvatila loptu.

Utakmica je iznenađujuće završila sa čak 22 koša razlike za ekipu Regije Sjever, a da je Marta Grbac dobila koju minutu više možda bi bila i MVP utakmice.

Nakon završene utakmice igračicama ŽKK Virovitice uručeno je priznanje za osvojeno 3. mjesto na prvenstvu Regije Sjever u kadetskoj konkurenciji što je ujedno i najveći uspjeh kluba u ovom uzrastu.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content