FOTO Omladinac lako protiv Kapelčana, Turanovac ispustio 0:2, Miljevčani razmontirali Munju

Danas (nedjelja) je odigrano 13. kolo u obje skupine druge županijske nogometne lige.

U skupini Zapad vodeći Omladinac iz Korije je gostovao u Gornjem Bazju, gdje svoje domaće utakmice igra Dinamo iz Kapele Dvora. Domaći su poveli zgoditkom Matea Draganića, ali su gosti na kraju uvjerljivo pobijedili 6:1 zgodicima Vedrana Grubića tri, Darija Godeča dva, dok je iz kaznenog udarca pogodio Tomislav Škvarić.

IMG 0017 Custom e1554067765720

U Grabrovnici je domaća Croatia pobijedila Turanovac 4:2. Gosti su poveli 2:0 zgodicima Mihaela Taušana i Darija Begovića. Međutim, domaća momčad je preokrenula rezultat. Dva zgoditka za Croatiju je postigao Josip Milaković, a po jednog Bernard Blažinčić i Vinko Martinčević.

U susjedskom derbiju Mladost iz Vukosavljevice je pobijedila Bilogoru 1947. na njenom terenu u Špišić Bukovici. Na samom početku utakmice poveli su gosti zgoditkom Josipa Kovača. Iz kaznenog udarca izjednačio je Josip Čoklo u 83. minuti. Pobjedu gostima je donio Josip Kovač svojim drugim zgoditkom u 85. minuti.

Susret u Gradini između domaće momčadi i Svetog Đurđa je završio bez zgoditaka. Obje momčadi su imale niz prigoda, a domaći su u dva navrata uzdrmali i vratnicu, ali pogodaka nije bilo.

Capture Custom 1

U skupini Istok svi domaćini su došli do pobjeda. Crnac je pregazio Tehničar iz Cabune 11:1. Standard je u Novoj Šarovki svladao Zrinskog iz Nove Bukovice 2:0. DOŠK je bio bolji od Kozica rezultatom 4:1. Borova je “petardom” ispratila Mladost iz Bakića, bilo je 5:0. Vodeća Mladost je u Miljevcima bila bolja od Munje iz Velikog Rastovca s visokih 7:0.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”517978″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content