Na „Zbogom školo do jeseni“ 6. lipnja nastupit će Slavonia Band, škola domaćin je OŠ Vladimira Nazora Virovitica

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, uz predsjedavanje pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, Vesne Šerepac, održani su kolegiji ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije te Učeničkog doma Virovitica.

Na kolegiju ravnatelja srednjih škola dogovoren je plan upisa učenika u prvi razred srednje škole u školskoj 2019./2020. godini, a prisutni su bili i predstavnici Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica i Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije. Također se razgovaralo o projektima koji u tijeku – „In-In – integracija i inkluzija“, Shema školskog voća i „Žličica“.

3

Definiran je termin održavanja Završne školske manifestacije „Zbogom školo do jeseni 2019. godine“ koja će biti održana 6. lipnja 2019. godine. Organizator je Virovitičko-podravska županija (Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu), a škola domaćin je Osnovna škola Vladimir Nazor Virovitica. Glavni izvođač će biti Slavonia Band. Na kolegiju ravnatelja osnovnih škola bili su prisutni i predstavnici Školske knjige koji su ravnateljima izložili hrvatsku platformu Školske knjige E-sfera. (vpz.hr, mb, foto: vpz.hr)

[g-gallery gid=”515483″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content