Objavljen treći B-light natječaj za poduzetnike iz Mađarske i Hrvatske, rok za prijavu projektnih ideja 20. svibanj

U sklopu prekograničnog programa Interreg V-A Mađarska Hrvatska HAMAG-BICRO objavio je treći natječaj za sufinanciranje poduzetničkih projekata pod nazivom “B-Ligh Scheme”.

Rok za prijavu projektnih ideja je 20. svibanj, a ono što će razveseliti sve poduzetnike je to što se prijava vrši u dva dijela. U prvom dijelu potrebno je prijaviti koncept projekta, a tek nakon prolaska u drugi krug ocjenjivanja razrađuje se cjelokupni projekt.

B-light shema specifična je po tome što se poduzetnici iz Hrvatske moraju prijaviti u partnerstvu sa mađarskim poduzetnicima te zajednički razviti novi proizvod ili uslugu ili unaprijedili postojeće tehnološke procese pri čemu se najbolje ocjenjuj projekti usmjereni na inovacije.

Vrijednost projekta po partneru iznosi od 40.000 do 180.000 eura, od čega se programom sufinancira 75%, a projekti se moraju provesti u roku od 18 mjeseci.

Razvojna agencija VIDRA pružit će potporu poduzetnicima prilikom pronalaska projektnih partnera i pripreme koncepta projekta, koji se prijavljuje kroz on-line sustav.

Dokumentacija vezana uz B-light shemu dostupna je ovdje.

Zainteresirane poduzetnike molimo da se jave u Razvojnu agenciju VIDRA svakim radnim danom od 12 do 14 sati ili na mail adresu: mateja.cah(a)ravidra.hr

(ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content