PREDAVČANI STIŽU NA VEGEŠKU Virovitica ide na pobjedu, za utakmicu upitni Crvenka i Blažević

Nakon što je proteklog vikenda Virovitica remizirala u Grabrovnici protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog (1:1), novu priliku za osvajanje tri boda imat će u subotu, 30. ožujka u sklopu 16. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na domaćem terenu. Na Vegešku stiže Dinamo iz Predavca, četvrtoplasirana momčad prvenstva.

Predavčani imaju devet boda više od Virovitičana, ali to u ovoj utakmici ne znači apsolutno ništa. Momčad domaćeg stratega Samuela Spudića u proljetni je dio ušla s pobjedom i neriješenim ishodom, a svakako treba istaknuti tu pobjedu, koja je ni manje ni više stigla protiv vodeće momčadi lige, orahovačkog Papuka.

Dinamo iz Predavca itekako je ranjiv, a najbolji prikaz toga je prva utakmica proljetnog dijela prvenstva kada su izgubili u Slatini bez ispaljenog metka.

-Dinamo je uvijek teška i neugodna ekipa s nekoliko odličnih pojedinaca. U našem sastavu imamo malih problema s ozljedama, zasad su upitni Crvenka i Blažević, ali nadam se da će moći odigrati ovu utakmicu, a mi, kao i uvijek, idemo na pobjedu – poručio je Spudić.

Utakmica se igra na Vegeški s početkom u 15 sati. Pobjedom bi domaći sastav napravio još veći iskorak u borbi za 3. hrvatsku ligu.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content