PRVA U HRVATSKOJ Učenica Marta Šelimber najbolja u intezivnom make-upu

Marta Šelimber, učenica 4. godine smjera kozmetičar Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici pobjednica je ovogodišnjeg natjecanja „Pop Of Color“ Učilišta Profokus, koje se održalo danas (petak) na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Beauty & Hair Expo Zagreb 2019.

Marta Šelimber na ovo je amatersko natjecanje, koje se održava po 13. put i okuplja učenike srednjih škola sudjelovala u ozbiljnoj konkurenciji s kandidatima iz cijele Hrvatske, ali i susjedne  Slovenije. Na natjecanju su kandidati morali pokazati svu maštovitost i stručnost pri odabiru intenzivnih i kontrastnih boja, u okviru zadane teme.

sminka2
foto: privatni arhiv

Marta je, prema mišljenju žirija, taj zadatak izvrsno odradila. Model joj je bila Klara Sabo, a mentorica Nikolina Pinc.

– Moram pohvaliti Martu koja je pokazala zaista veliku kreativnost u osmišljavanju make-upa, a zatim i oduševila žiri tijekom samog rada. Bazirala se na sve što treba – od pravilnog tena i odabira boja za oči i usne te tehniku njihovog nanošenja na lice.

Marljivo se pripremala na nastavi unatrag nekoliko tjedana, kako bi danas mogla pokazati svoje znanje i talent i drago nam je što smo ove godine kao škola prvi u Hrvatskoj i što se sav trud u pripreme isplatio – ponosno je poručila mentorica Nikolina Pinc. (www.icv.hr, mlo, foto: privatni arhiv)

sminka1
foto: privatni arhiv

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content