U subotu, 16. ožujka u sklopu sajma Viroexpo, održat će se konferencija “Akademija za OPG”

U subotu, 16. ožujka, u sklopu 24. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, s početkom od 10,00 sati, održat će se konferencija pod nazivom “Akademija za OPG”.

Konferenciju organiziraju, Udruga Ekonomska klinika (Ekonomski fakultet Zagreb), Klub studenata agronomije (Agronomski fakultet Zagreb) te Viroexpo. Konferencija će započeti predavanjem Ana-Marije Špicnagel Čurko (direktorica IPS konzaltinga) na temu “EU fondovi i instrumenti financiranja”.

Nakon toga, od 12,30 sati, održat će se predavanje “Prodaja s daškom digitalizacije” Daria Begonje, osnivača tvrtke Hero Factory. Konferencija je namijenjena svim posjetiteljima Međunarodnog sajma Viroexpo, s naglaskom na vlasnike i djelatnike obiteljskim poljoprivrednih gospodarstava. Akademija za OPG niže uspjehe godinu za godinom, a svake nove, uvode nove i aktualne teme kako bi poljoprivrednici ostali u korak s vremenom. Konferencija u Virovitici će se bazirati na bitnim temama za poljoprivrednike. Predavanja su osmišljena s ciljem informiranja onih čija se zanimanja i interesi usko vežu uz poljoprivredu te s ciljem unapređenja poslovanja hrvatskih OPG-ova.

(viroexpo.com.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content