FOTO Slatina otkinula bod Tehničaru iz Cvetkovca i skinula ga s vodeće pozicije

Nogometaši Slatine nastavljaju svoj proljetni niz nepobjedivosti u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon tri pobjede, na svom stadionu Antuna Tone Butorca, odigrali su neriješeno s dosad vodećom momčadi lige, Tehničarom iz Cvetkovca. Tako slatinski stadion ostaje neosvojiva utvrda za gostujuće nogometaše.

U žustroj igri obje momčadi su imale nekoliko izglednih prilika za zgoditak, koje nisu uspjele iskoristiti, stoga je podjela bodova najpravedniji ishod. U momčadskoj igri istaklo se nekoliko pojedinaca: Ozren Vurdelja, Dino Radonjić, Renato Pecolaj, Davor Jozić i Matija Bubaš.

IMG 1839 1024x683 Custom

-Pružili smo čvrst otpor vodećoj momčadi lige, koja nas nije uspjela savladati. Imali smo bolje prilike od gostiju, ali smatram da je podjela bodova najrealniji ishod. U čvrstoj utakmici dobili smo nekoliko žutih kartona, zbog čega ćemo na sljedeće gostovanje otputovati desetkovani. Vjerujem da i s takvom postavom možemo doći do pozitivnog rezultata – pun povjerenja u svoju momčad bio je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina je ovim rezultatom direktno pomogla orahovačkom Papuku, koji je današnjom pobjedom nad Podravcem iz Virja poonovno preuzeo vodeću ligašku poziciju.

IMG 1949 1024x683 Custom

Slatina – Tehničar Cvetkovec 0:0
Najbolji igrač u redovima Slatine: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”519230″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content