FOTO Slatina otkinula bod Tehničaru iz Cvetkovca i skinula ga s vodeće pozicije

Nogometaši Slatine nastavljaju svoj proljetni niz nepobjedivosti u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon tri pobjede, na svom stadionu Antuna Tone Butorca, odigrali su neriješeno s dosad vodećom momčadi lige, Tehničarom iz Cvetkovca. Tako slatinski stadion ostaje neosvojiva utvrda za gostujuće nogometaše.

U žustroj igri obje momčadi su imale nekoliko izglednih prilika za zgoditak, koje nisu uspjele iskoristiti, stoga je podjela bodova najpravedniji ishod. U momčadskoj igri istaklo se nekoliko pojedinaca: Ozren Vurdelja, Dino Radonjić, Renato Pecolaj, Davor Jozić i Matija Bubaš.

-Pružili smo čvrst otpor vodećoj momčadi lige, koja nas nije uspjela savladati. Imali smo bolje prilike od gostiju, ali smatram da je podjela bodova najrealniji ishod. U čvrstoj utakmici dobili smo nekoliko žutih kartona, zbog čega ćemo na sljedeće gostovanje otputovati desetkovani. Vjerujem da i s takvom postavom možemo doći do pozitivnog rezultata – pun povjerenja u svoju momčad bio je trener Slatine Damir Pemper.

Slatina je ovim rezultatom direktno pomogla orahovačkom Papuku, koji je današnjom pobjedom nad Podravcem iz Virja poonovno preuzeo vodeću ligašku poziciju.

Slatina – Tehničar Cvetkovec 0:0
Najbolji igrač u redovima Slatine: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)