NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE “Osvetnici: Završnica” ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine,
“Osvetnici: Završnica”. Kako doznajemo, velika je pomama za ulaznicama stoga osigurajte svoju na vrijeme. Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

Četvrti nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmsko platno još jednom dovodi Iron Mana, Kapetana Ameriku i Crnu Udovicu, a u njihovim avanturama akcije zasigurno neće nedostajati. Uz te junake prvi put vidimo i Clinta Bartona, znanog prije kao Hawkeye, koji nam se vraća u novoj ulozi, onoj smrtonosnog Ronina. Osim njega pojavljuje se i Ant Man, što je bilo predskazano na kraju ‘Ant Man and The Wasp’.

OSVETNICI:ZAVRŠNICA 2D/3D
26.4. – 19:00h (2D)
27.4. – 15:30h i 19:00h (3D)

Izvorno ime: Avengers: Endgame
Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo
Žanr: akcija, avantura, SF
Uloge: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth
Sadržaj filma: Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

GOSPODIN LINK: U POTRAZI ZA SKRIVENIM GRADOM 3D – SINK
28.4. – 17:00h

Izvorno ime: Missing Link
Redatelj: Chris Butler
Žanr: animacija, avantura
Uloge: Amar Bukvić, Krešimir Mikić, Iskra Jirsak, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić
Trajanje filma: 95 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta. Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.