Park prirode Papuk slavi 20. rođendan: Sudjelujte u foto natječaju i osvojite čak 1.000 kuna

Povodom obilježavanja svog 20. rođendana Javna ustanova Park prirode Papuk kroz cijeli mjesec travanj otvara vrata svojim posjetiteljima organizirajući brojne aktivnosti i razne pogodnosti. Nakon što su prošli tjedan svim posjetiteljima omogućili besplatan ulaz u najljepšu gorsku dolinu, Park šumu Jankovac, ovaj tjedan obilježit će početak nagradnog foto natječaja “Papuk-otkrivena tajna Slavonije”.

– Ljepota je u oku promatrača. Poučeni dugogodišnjom interakcijom s posjetiteljima, koji nas uvijek iznova oduševljavaju svojim fotografijama Parka, pozivamo sve posjetitelje, slučajne prolaznike i zaljubljenike u prirodu i fotografiju da sinergiju čovjeka i prirodnih ljepota Parka prirode Papuk ovjekovječe objektivom, a najbolje ćemo nagraditi – poručuju iz Parka prirode Papuk.

Tema će tako biti povezanost čovjeka i prirode koja doprinosi stvaranju boljeg svijeta u kojemu živimo. Natječaj je otvoren od 9. travnja i traje do 30. travnja 2019. godine, a pravo sudjelovanja imaju svi ljubitelji fotografije. Autori na natječaj mogu prijaviti do 3 fotografije koje moraju biti snimljene isključivo na području Parka prirode Papuk.

Službeno povjerenstvo Parka prirode Papuk proglasiti će pobjednika 03. svibnja, a najbolje će i novčano nagraditi. Prvo mjesto osvaja 1.000, drugo 500, a treće 300 kuna.

Sve detalje i pravila natječaja možete vidjeti na ovom LINK-u. Ako se želite prijaviti na natječaj morate preuzeti i ispunitiPRIJAVNICA-foto-natječaj-2019. (PP Papuk; foto: M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content