U restoranu “Ružica grad”, Udruženje obrtnika Orahovica organiziralo prvu Večer obrtnika

U restoranu “Ružica grad” u Orahovici, Udruženje obrtnika Orahovica organiziralo je 13. travnja prvu Večer obrtnika.

Uz stotinjak obrtnika koji su se ugodno družili uz ples i bogatu tombolu, pridružili su im se i mnogi gosti, među kojima su bili: Ana-Marija Petin, gradonačelnica Orahovice, Marija Šafer, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice, Darko Knežević, potpredsjednik Hrvataske obrtničke komore, Zoran Horić, predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, Božidar Jeremić, tajnik OK VPŽ, Zdravko Šarić, predsjednik Udruženja obrtnika Virovitica, Zlatko Šomođi, predsjednik UO Slatina i dr.

Uvodno je u ime organizatora predsjednik UO Orahovica Damir Vanek pozdravio sve nazočne i istaknuo kako će se nastojati da ova manifestacija postane tradicionalni događaj za Orahovicu, a zatim je nakon kratih pozdrava gosp. Kneževića i Horića s njima uručio priznanja obrtnicima za dugogodišnji rad.

Za 20 godina neprekidnog rada u obrtništvu priznanja su dobili: Antun Blaženović, Petar Čačinović, Jasna Fabšić, Krešimir Jakobek i Damir Vanek. Za 25 i više godina priznanja su uručena Vladimiru Macaniću, Karlu Šaferu i Mirjani Špoljar.

Na kraju se nazočnima obratila gradonačelnica Petin, koja je istaknula nekoliko najvažnijih mjera koje provodi gradska vlast za poticanje obrtništva i poduzetništva, uz napomenu kako će u slučaju potrebe Grad Orahovica za ovu godinu povećati iznos bespovratnih potpora kako bi se povećalo zapošljavanje na području Grada.

(www.okvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content