VIROVITICA UPISALA TRI BODA U ČAZMI Vinovrški slobodnjakom šokirao domaće navijače u 89. minuti

Nogometaši Virovitice danas (subota) su gostovali u Čazmi, kod pretposljednje momčadi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Bila je to utakmica 17. kola.

Virovitičani su na put krenuli desetkovani, a na klupi za rezervne igrače bili su vratar Mudrovčić i tri mlada igrača, Kralj, Vinak i Huber. Od prve minute zaigrao je također mladi Hudoletnjak. U sastavu nije zbog ozljede bio Suvajac, dok je kaznu zbog crvenog kartona u proteklom kolu odrađivao Marković.

Bila je ovo teška utakmica od prve do zadnje minute. Imali su Virovitičani nekoliko odličnih prilika za pogodak, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda, kad su domaći navijači već upisali bod svoje ekipe, stigao je hladan tuš. Virovitica je postigla zgoditak u 89. minuti utakmice. Strijelac je bio Luka Vinovrški iz slobodnog udarca.

-Što reći, tvrda utakmica u kojoj smo definitivno bili bolji, imali smo osam sjajnih prilika, ali eto, nismo zabili. I onda je stigao taj slobodnjak iz kojeg je poentirao Vinovrški. Upisali smo tri boda i sretni se vraćamo kući – izjavio je nakon utakmice strateg Virovitice Samuel Spudić.

Čazma – Virovitica 0:1
Najbolji igrač u redovima Virovitice: Luka Vinovrški

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content