DIMNA ZAVJESA ZA NASLOV PRVAKA Dinamo iz Josipova osvojio treću županijsku ligu Istok

Izravni konkurenti za naslov prvaka u trećoj županijskoj nogometnoj ligi Istok, Dinamo iz Josipova i Krčevina iz Čađavačkog Luga odmjerili su snage u posljednjem, 14. prvenstvenom kolu.

“Domaćin” je bio Dinamo u Gornjem Miholjcu. Nogometašima Dinama bio je dovoljan i bod, dok je Krčevini trebala pobjeda za naslov prvaka. Pred više od 250 gledatelja pobjednika je odlučio svojim zgoditkom u 60. minuti Željko Lukanić. Nakon posljednjeg zvižduka suca Maria Lončara slavlje igrača i navijača Dinama moglo je početi.

DSC 0283 1024x683 Custom

Delegat Kristijan Strusa domaćem kapetanu Željku Lukaniću uručio je pehar za naslov prvaka. Dinamo je ovim rezultatom stekao mogućnost da se od iduće sezone natječe u drugoj županijskoj ligi Istok. Krčevina je porazom u posljednjem kolu na kraju završila na trećem mjestu, jer ju je pretekao Plavi iz Jugovog Polja, koji je pobijedio 1:0 na gostovanju kod Slavonca u Novakima.

Rezultati 14. kola: Dinamo Josipovo – Krčevina Čađavački Lug 1:0, Orešac – Meljani 1:3, Slavonac Novaki – Plavi Jugovo Polje 0:1 i Vaška – Grabić 3:3.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”528755″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content