DIMNA ZAVJESA ZA NASLOV PRVAKA Dinamo iz Josipova osvojio treću županijsku ligu Istok

Izravni konkurenti za naslov prvaka u trećoj županijskoj nogometnoj ligi Istok, Dinamo iz Josipova i Krčevina iz Čađavačkog Luga odmjerili su snage u posljednjem, 14. prvenstvenom kolu.

“Domaćin” je bio Dinamo u Gornjem Miholjcu. Nogometašima Dinama bio je dovoljan i bod, dok je Krčevini trebala pobjeda za naslov prvaka. Pred više od 250 gledatelja pobjednika je odlučio svojim zgoditkom u 60. minuti Željko Lukanić. Nakon posljednjeg zvižduka suca Maria Lončara slavlje igrača i navijača Dinama moglo je početi.

Delegat Kristijan Strusa domaćem kapetanu Željku Lukaniću uručio je pehar za naslov prvaka. Dinamo je ovim rezultatom stekao mogućnost da se od iduće sezone natječe u drugoj županijskoj ligi Istok. Krčevina je porazom u posljednjem kolu na kraju završila na trećem mjestu, jer ju je pretekao Plavi iz Jugovog Polja, koji je pobijedio 1:0 na gostovanju kod Slavonca u Novakima.

Rezultati 14. kola: Dinamo Josipovo – Krčevina Čađavački Lug 1:0, Orešac – Meljani 1:3, Slavonac Novaki – Plavi Jugovo Polje 0:1 i Vaška – Grabić 3:3.

(www.icv.hr, mš)