SDP-ov kandidat za EU parlament Predrag Fred Matić posjetio Viroviticu

Danas (srijeda) Viroviticu je posjetio SDP-ov kandidat za EU parlament, Predrag Fred Matić koji se u centru grada družio s kolegama iz stranke i simpatizerima te s cilj da građane Virovitice upozna s programom svoje stranke i sa sobom osobno. Tom prilikom istaknuo je da nije dovoljno biti samo član Europskog parlamenta već je važno biti aktivni član i sudjelovati, te da je osobito važno izaći na izbore.

IMG 3376

– Danas sam došao u Viroviticu kako bi ljudima poručio da izađu na izbore, da glasaju za one za koje misle da će ih najbolje zastupati jer 12 zastupnika koji idu u Europski parlament su prvenstveno zastupnici Republike Hrvatske, a onda svojih stranaka koje su ih nominirale i poslale na izbore. Moramo biti ravnopravni, to je i slogan naše stranke na ovim izborima, te smo uvjereni da imamo najbolju i najjaču listu na kojoj se nalazi pet bivših ministara, sveučilišni profesori, ugledni hrvatski poduzetnici – rekao je Predrag Fred Matić te naglasio da su svi zastupnici prvenstveno zastupnici hrvatskih interesa i da žele da budemo ravnopravni u Europskoj uniji.

IMG 3369

Nažalost, sve zemlje u Europskoj uniji su jače od nas i puno toga možemo naučiti i dobiti od Europske unije, kaže Matić, te poručuje da je stoga jako važno izaći na izbore, glasati za one koje misle da će ih najbolje zastupati. – Ja sam se borio za ovu zemlju, robijao za nju i uz dužno poštovanje prema svim kolegama i svim listama, ne vidim da se netko može bolje zalagati za hrvatske interese od mene – poručio je Matić. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content